La mascareta a l’exterior té els dies comptats

Segons va anunciar ahir per sorpresa de tots el president del govern central, Pedro Sánchez, en la trobada del Cercle d’Economia que es va fer a Barcelona, a partir del pròxim dissabte 26 de juny podrem prescindir de la mascareta en espais a l’aire lliure, just un any després de decretar la seva obligatorietat.

Malgrat aquest anunci que ha fet Pedro Sánchez, el pròxim dijous es farà un Consell de Ministres per aprovar aquesta decisió. Les comunitats autònomes han rebut amb satisfacció aquesta decisió, però lamenten que s’hagin hagut d’assabentar per la premsa, des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, no entenen com no se’ls ha comunicat abans de fer-ho públic.

Tenint en compte que no tota la població està vacunada i que la variant Delta està causant problemes en altres països, ens ho hem de prendre amb responsabilitat. El que en un principi sembla una bona idea, ens pot relaxar massa, recordem que sempre que no puguem guardar la distància de seguretat fora de la nostra bombolla, ens haurem de posar la mascareta. En l’interior de locals o transport públic haurem de continuar portant la mascareta posada. I recordeu tallar les gomes abans de llençar la mascareta al contenidor de rebuig.

Recomanen tallar les gomes de les mascaretes abans de llençar-les per protegir la fauna terrestre i marina

Tags: Mascareta

Notícies semblants: