Avui ha mort la periodista i tertuliana de Telecinco, Mila Ximenez.

La popular periodista i tertuliana de TelecincoMilagros Ximénez de Cisneros Rebollo, més coneguda com a Mila Ximénez ens ha deixat avui als 69 anys a causa del càncer de pulmó que patia des de fa just un any. El mes de juny del 2020 ella mateixa va voler donar la notícia de la seva malaltia en directe en el programa Sálvame en el que ha col·laborat fins que aquesta maleïda malaltia la va obligar a deixar-ho.

En la darrera setmana ja havien saltat totes les alarmes pel seu estat de salut, alguns mitjans de comunicació informaven que des del dijous 17 de juny ja estava sedada, després d’acomiadar-se dels seus familiars i havia estat traslladada al seu domicili per passar les darreres hores, dies o setmanes envoltada dels seus estimats.

Mila Ximénez va néixer a Sevilla on va iniciar els seus estudis de periodisme, l’any 1983 es casa amb el tenista Manolo Santana amb el que va tenir la seva única filla, Alba Santana Ximénez. Tres anys després es divorcien i ella inicia una relació sentimental amb l’actor José Sacristán.

La seva trajectòria professional sempre ha estat lligada a diaris, cadenes radiofòniques i en la seva última etapa la televisió. En el diari ABC tenia una secció anomenada “Cafè amb Mila Santana” en la que entrevistava a personatges populars, a la Cope va col·laborar en un dels programes de més èxit d’aquells anys Directamente Encarna”, dirigit per la polèmica Encarna Sánchez.

Els últims vint anys de la seva etapa professional va estar centrada en la televisió, entra a formar part de la plantilla de periodistes de Telecinco i participa en programes com Crónicas Marcianas de Xavier SardaSálvame, tant al programa diari com els de cap de setmana. Aquesta tasca a la televisió la compagina amb la seva feina a la revista Lecturas, on fa entrevistes a personatges populars.

Mila Ximénez, molts cops polèmica per les seves declaracions, podríem dir que va saber viure i també va saber morir, acompanyada de tots els seus éssers estimats. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família i amics de Mila Ximénez, en especial a la seva filla Alba, el seu gendre Aviv i als seus dos tresors com deia ella, els seus néts Alexander i Victoria.

Descansa en Pau, Mila, que la terra et sigui lleu.

 

 

Tags: Mila Ximenez, Morts

Notícies semblants: