La notícia més esperada dels culers: Leo Messi es queda al Barça

Foto: FC Barcelona

A falta d’estampar la signatura en el contracte, Leo Messi i l’actual directiva del Barça han arribat a un acord perquè el capità es quedi al Barça almenys dues temporades més. Segons el periodista Miguel Rico, l’acord ja és ferm i fins i tot el club podria anunciar-ho avui o demà que l’argentí farà 34 anys. Un bon regal d’aniversari per a tota la família culer.

Leo Messi renovarà per dos anys més, després que el club hagi pogut encaixar la fitxa de l’argentí en el límit salarial que demana la Lliga. El fitxatge del Kun Agüero ja va ser un senyal que el capità del Barça es podria quedar, ara tan sols falta que tornin de la Copa Amèrica, Leo i Laporta signin el contracte i la temporada vinent veurem als dos argentins a la davantera del Barça. Donada la situació econòmica del club, el salari d’aquestes dues temporades se li abonarà en el termini de cinc anys.

Amb aquesta notícia es posa fi al fulletó que l’any passat va sacsejar al club Blaugrana a causa de les desavinences entre Leo Messi i Josep Maria Bartomeu. Recordem el que va dir Messi de tot el que havia passat.

“Jamás iría a juicio contra el club de mi vida, por eso me voy a quedar” Leo Messi (04.09.2020)

Tags: BARÇA, Messi

Notícies semblants: