Voleu saber quin és el segon millor carrer del món per viure-hi? El tenim ben a prop.

Els editors de Time Out internacional han elaborat un rànquing dels trenta millors carrers del món per viure-hi i en segona posició ha quedat un carrer de Barcelona, el Passeig de Sant Joan. Per l’elaboració d’aquest rànquing s’ha tingut en compte aspectes com ofertes de gastronomia, diversió, cultura i qualitat de vida.

27.000 persones d’arreu del món han estat consultades sobre quins eren els seus carrers favorits i els finalistes de Barcelona van ser cinc: el Passeig de Gràcia, el carrer d’Enric Granados, la Rambla Catalunya, La Rambla i el Passeig de Sant Joan. A partir d’aquí va ser la redacció de Time Out Barcelona la que va triar el Passeig de Sant Joan com a representant de la ciutat. Aquesta decisió es va transmetre a Time Out internacional per elaborar el rànquing mundial.

María José Gómez, directora de Time Out Barcelona argumenta aquesta elecció en què el Passeig de Sant Joan és un encreuament de camins, en ell es troben quatre barris de la ciutat: la Dreta de l’Eixample, la Vila de Gràcia, El Baix Guinardó i Fort Pienc. Les recents reformes del passeig l’han fet guanyar zones verdes i vies per a vehicles de mobilitat personal. En ell podem gaudir d’una oferta gastronòmica per a tothom, al llarg del seu camí conviuen negocis antics amb ofertes més innovadores, una àmplia oferta comercial i pel que fa a cultura en ell trobem des de la Biblioteca Arús  on podem veure una estàtua de la llibertat fins a la botiga més popular del còmic manga com és Norma Còmics.

Passeig de Sant Joan (Barcelona)

Amb el Passeig de Sant Joan de Barcelona en segona posició i la Gran Via de Madrid en dissetena, el rànquing ha quedat establert així:

 1. Smith Street – Melbournedisetèna,
 2. Passeig de Sant Joan – Barcelona
 3. South Bank – Londres
 4. San Isidro – L’Havana
 5. Sunset Boulevard – Los Angeles
 6. Witte de Withstraat – Rotterdam
 7. Rua Três Rios – Sao Paulo
 8. Haji Lane – Singapore
 9. Rua Rodrigues de Faria – Lisboa
 10. Calle Thames – Buenos Aires
 11. Křižíkova Ulice, Praga
 12. 7th Street, Melville – Johannesburg
 13. Cat Street – Tòquio
 14. 30th Avenue – Nova York
 15. Levinsky Street – Tel-Aviv
 16. Milwaukee Avenue – Chicago
 17. Gran Vía, Madrid
 18. Calle Ocho – Miami
 19. King Street – Sydney
 20. Rua de Miguel Bombarda – Porto
 21. Paseo de la Reforma – Mèxic City
 22. Main RoadKalk Bay – Cape Town
 23. Alserkal Avenue – Dubai
 24. Rue Tiquetonne – París
 25. Mariannenstraße – Berlín
 26. Calle José Gálvez – Lima
 27. Seaport Boulevard – Boston
 28. Limaægersborggade – Copenhaguen
 29. Allen Avenue – Lagos
 30. Star Street – Hong Kong
Tags: Millor carrer

Notícies semblants: