La Piscina de la Creueta del Coll del districte de Gràcia torna a obrir al públic

Un oasi enmig de Barcelona, això sembla quan ens endinsem en el Parc de la Creueta del Coll on trobem un gran estany que a l’estiu es converteix en una piscina pública pels veïns de la ciutat. L’any 2018 va haver de tancar al públic per unes fuites d’aigua i l’any passat va tancar a mitja temporada en detectar-se unes rajoles en mal estat que causaven ferides als banyistes.

Des d’ahir torna a estar oberta al públic, cada dia de la setmana des de les deu del matí fins a les nou de la nit, per un preu de 2,42 €, l’entrada general, però també es preveuen determinats descomptes i abonaments. També es poden fer determinades activitats com ioga, canoes o llogar pales i pilotes per jugar a ping-pong.

El parc també disposa d’una zona de pícnic amb un espectacular mirador per observar tota la Barcelona des d’un dels punts més alts de la ciutat, una zona per agafar oxigen. El Parc de la Creueta del Coll havia estat una pedrera d’extracció de granit i pissarra, a principis del segle passat va tancar i cap als anys vuitanta es va recuperar per fer una zona d’esbarjo per a la ciutat.

Notícies relacionades:

La Piscina de la Creueta del Coll tanca per reformes (01.05.2019)

Tags: Barcelona, Piscines

Notícies semblants: