Lluís Cortés entrenador de l’equip de futbol femení deixa el Barça

Segons avança Mundo Deportivo, Lluís Cortés, l’entrenador de l’equip de futbol femení del Barça abandona el club, després d’haver aconseguit tots els títols possibles de la temporada. Com ja vàrem anunciar fa uns dies, les jugadores van demanar a la directiva del Barça la destitució de l’entrenador que les ha fet guanyar set títols i el primer triplet de la història del Barça femení.

La gran pressió d’aquests darrers anys han passat factura a Lluís Cortés, que avui tindrà l’oportunitat d’acomiadar-se de la seva afició en l’últim partit de lliga que s’està disputant en aquests moments, minut 27 amb 4-0 a favor del Barça.

Haurem d’esperar a veure quines declaracions fa Lluís Cortés en la roda de premsa posterior al partit que esperem, acabi amb victòria del Barça. Sempre li haurem d’agrair la tasca feta al llarg d’aquests anys que ha estat al capdavant de la banqueta del Barça femení i molts èxits en un futur allà on vagi.

Notícies relacionades:

Després d’una temporada guanyant-ho tot, les jugadores del Barça demanen la destitució de l’entrenador. (19/06/2021)

Tags: Barça femení

Notícies semblants: