Aquesta mitjanit Leo Messi deixarà de ser jugador del Barça si no arriben a un acord abans

Avui 30 de juny a les 12 de la nit Leo Messi deixarà de ser jugador del Barça, si el davanter i el club no arriben a un acord abans d’aquesta mitjanit. Quines conseqüències té aquesta circumstància? Més enllà de què Leo Messi quedaria lliure i podria marxar del Barça gratis, també té altres conseqüències econòmiques pel club.

Si no arriben a un acord, a partir d’aquesta mitjanit el Barça no pot utilitzar la imatge de l’argentí amb la samarreta de la temporada vinent, sí amb les de temporades anteriors. Tampoc podran vendre marxandatge relacionat amb Leo Messi. Encara que sembli poc significatiu, el que ven més és sense dubte el millor jugador del món, per tant si no s’afanyen a arribar a un acord, les malmeses arques del club es ressentiran encara més.

Fa uns dies us anunciàvem que l’acord estava pràcticament fet, tan sols faltava la signatura, però la veritat és que ara com ara encara no hi ha cap anunci oficial de la renovació per dos anys amb la rebaixa salarial que s’havia anunciat.

Lionel Messi va arribar al Barça amb catorze anys i després de vint anys al club, aquesta nit podria deixar de ser jugador blaugrana. Per part del club totes les declaracions són de tranquil·litat, ja que estan convençuts que Leo continuarà, el que no és fàcil és ultimar tots els detalls del contracte en aquests moments de crisi econòmica que pateix el Barça.

El pròxim cap de setmana Argentina s’enfronta a l’Equador en quarts de final de la Copa Amèrica i quasi amb total seguretat Leo Messi serà titular. Si no se signa el contracte amb el Barça abans, jugarà el partit amb la seva selecció sense pertànyer a cap club i en cas de patir alguna lesió, podrien sorgir problemes. Esperem que arribin a un acord abans.

Notícies relacionades:

La notícia més esperada dels culers: Leo Messi es queda al Barça (23.06.2021)

Tags: BARÇA, Messi

Notícies semblants: