AliExpress Plaza ha obert la segona botiga a Barcelona

Dissabte passat el gegant xinès del comerç per internet, AliExpress, propietat del Grup Alibaba, va obrir la seva segona botiga a Barcelona, al Centre Comercial Gran Via 2 de l’Hospitalet de Llobregat. La primera la van obrir el novembre del 2019 al Centre Comercial Finestrelles d’Esplugues de Llobregat.

Amb aquest local de 280 metres quadrats, AliExpress Plaza vol reforçar la seva presència a Catalunya i a l’Estat, amb aquesta ja tindrà tres botigues, dues a Catalunya i una a Madrid. Més de 800 productes que ofereixen a través d’internet ara els tenim més a prop de casa. Els cinc primers dies, amb motiu de la inauguració, tots els visitants tindran descomptes i regals.

La nova botiga del Centre Comercial Gran Via 2, disposarà de totes les mesures de seguretat davant la Covid-19 marcades per la Generalitat de Catalunya i que en el seu cas l’aforament màxim serà de 40 persones.

En els darrers anys AliExpress Plaza s’ha anat introduint en el mercat europeu i segons el director General per Espanya, Itàlia i França, William Wang, “continuaran amb la inversió de recursos per complir les expectatives dels clients tant en els canals en línia com als espais físics”. També volen potenciar la digitalització de venedors i marques espanyoles com ja ho fan amb  CecotecMrWonderfulMPEnfel e InnovaGoods, entre altres.

Notícies relacionades: 

Obre AliExpress Plaza Barcelona, amb regals pels 1000 primers clients (28.10.2019)

Tags: AliExpress

Notícies semblants: