L’il·lustrador Jordi Magrià “Bicman” vol fer un mural amb les il·lustracions dels 3.000 represaliats pel procés.

Foto: Jordi Magrià “Bicman”

El dissenyador i il·lustrador de Sant Cugat, Jordi Magrià més conegut com a Bicman, perquè la seva única eina de treball per fer les il·lustracions és un bolígraf Bic, en aquests darrers anys ha volgut plasmar els episodis que s’han viscut a Catalunya amb motiu del procés independentista.

El seu posicionament sobre la independència de Catalunya li ha fet perdre clients i ha hagut de dedicar-se més a comandes personals, però ell continua ferm amb les seves creences polítiques. Ara s’ha proposat fer un mural amb les il·lustracions dels 3.000 represaliats pel procés. Segurament no aconseguirà plasmar-los a tots, però assegura que dibuixarà tots els que pugui.

Recordem que a part dels 12 empresonats que han estat indultats i els exiliats, hi ha més de 3.000 persones pendents de judici, condemnats o encausats per tot el que ha passat en aquests darrers sis anys, alguns per motiu del 9N que es va celebrar l’any 2014.

A través del seu perfil de Twitter Jordi Magrià (Bicman) demana als represaliats que li enviïn una fotografia “Si ets un d’ells, enviem foto per DM i explica’m quina pena et demanen i el perquè.” El que pretén és fer un “mural perquè el món vegi la cara fosca d’Espanya”.

Una de les exposicions que va fer darrerament i que va haver d’endarrerir per culpa de la pandèmia de la Covid, va ser en homenatge a Lluís Llach, en la que a partir de frases de les cançons del cantant de Porrera va fer una il·lustració.

Així treballa en Jordi Magrià “Bicman”

Si voleu veure més treballs d’en Jordi Magrià “Bicman” o fer-li un encàrrec personal, podeu visitar la seva web Hola, sóc en Jordi Magrià!

Tags: Indepèndencia

Notícies semblants: