Horrorland canvia el Berguedà pel Maresme

Horrorland, el primer parc de terror del Sud d’Europa que es va inaugurar fa tres anys en l’antiga central tèrmica de Cercs, al Berguedà, canvia d’ubicació. A partir d’aquesta tardor s’instal·larà en el parc aquàtic d’Illa Fantasia de Vilassar de Dalt, al Maresme.

Fins ara Horrorland només oferia els seus espectacles i experiències durant uns dies al voltant de Halloween, a partir d’ara en la nova ubicació obriran durant tot l’any compartint les instal·lacions amb el parc aquàtic.

Obriran el 15 d’octubre com sempre feien per celebrar Halloween, amb una oferta totalment renovada, nous espectacles i noves experiències, però després ja no tancaran, oferiran durant tot l’any Escape Rooms i altres espectacles relacionats sempre amb el món del terror.

A Illa Fantasia han hagut de començar de zero, com ho van fer fa tres anys a les naus de la central tèrmica de Cercs. Quan arrenquin al mes d’octubre ens oferiran sis passatges del terror nousHaunted Houses com ells diuen, una animació itinerant de carrer i espectacles repartits per tot el parc aquàtic.

Aquest any a causa de la pandèmia l’aforament estarà limitat a 1.500 persones, però quan la situació torni a la normalitat, la capacitat és de 8.000 persones. Les entrades es vendran per grup que entrarà de forma aïllada en cada atracció o espectacle, d’aquesta manera es podrà garantir el distanciament social que exigeixen les restriccions de la pandèmia.

Mortimer i els seus companys canvien les muntanyes del Berguedà per les platges del Maresme.

 

Notícies relacionades

Horrorland tanca definitivament per culpa de la pandèmia (04.03.2021)

Tags: Horrorland, Illa Fantasia

Notícies semblants: