Un Miguel Bosé molt desorientat visita el negacionista català Josep Pàmies en un congrés a Balaguer

Com diu aquella dita castellana “Dios los cria i ellos se juntan i això és el que han fet dos negacionistes de la Covid-19 en un congrés celebrat a Balaguer el passat dissabte. El cantant Miguel Bosé va ser una de les estrelles convidades dels negacionistes, l’altre és el català Josep Pàmies, investigat per la Fiscalia per assegurar que el Coronavirus es cura amb lleixiu.

L’any passat quan tot el país estava amb confinament domiciliari, Pàmies ja va celebrar una trobada amb un centenar de persones fent-se petons i abraçades, lògicament sense respectar cap distància de seguretat i sense dur mascareta. L’única protecció que tenien davant la Covid-19 eren uns vaporitzadors de clorit sòdic, una mena de lleixiu.

Aquest any l’estrella convidada ha estat Miguel Bosé, un Bosé desorientat, parlant sol, fent gestos estranys i a punt de caure en algun moment. L’organitzador de l’acte va ser Josep Pàmies a través de la seva associació “Dolça Revolució”, organització negacionista de la Covid-19 o que promet curar el càncer amb herbes.

Bosé en la seva intervenció va aprofitar per animar als assistents a seguir en la seva lluita, una lluita entre la llum i la foscor, entre el bé i el mal. Assegura que el 80% dels sanitaris saben la veritat (la seva veritat) i que no parlen per por a perdre la feina. També va dir que els infants no s’han de vacunar “a los pequeños no se les debe tocar”, tot això enmig d’una gran desorientació a la qual ja ens té acostumats darrerament.

L’acte al qual només podien entrar els socis de “Dolça Revolució”, al que no podien entrar els mitjans de comunicació, es va poder veure en directe pels canals de les xarxes de l’associació i unes imatges gravades de la intervenció de Miguel Bosé s’han fet virals a les xarxes socials.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Miguel Bosé

Notícies semblants: