Jordi Cuixart serà el pregoner de les Festes de Gràcia d’enguany

Com a veí de la Vila de Gràcia, el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart ha estat triat com a pregoner de la Festa Major de Gràcia d’aquest any, que tindrà lloc el 14 d’agost a les set de la tarda al balcó de la seu del districte. Cuixart sempre ha estat molt implicat en les activitats del barri i ara que està en llibertat vol continuar fent-ho.

L’any passat vàrem tenir unes Festes de Gràcia virtuals per culpa de la pandèmia, aquest any encara no sabem com seran, la comissió de festes decidirà els detalls si finalment es pot celebrar, en funció de com evolucioni la pandèmia en aquests pròxims dies. Nosaltres ens hem vist privats un any d’aquesta festa tan popular de la ciutat de Barcelona, amb més de dos-cents anys d’història, però en Jordi Cuixart fa tres anys que no podia gaudir de la festa major del seu barri per estar empresonat a causa de la sentència del procés. Aquest any a més de gaudir de la festa, serà el pregoner.

La Festa Major de Gràcia se celebra entre els dies 15 i 21 d’agost, no sabem encara com serà el guarniment de carrers, si serà com sempre ens tenen acostumats o tan sols es guarniran balcons i aparadors, tampoc sabem quines activitats i concerts es podran fer i si seran a peu de carrer o virtuals. El que sí que sabem és com és el cartell, obra del dissenyador Xavier Malet.

Recordem quina és la història de la Festa Major de Gràcia

Tags: Festes de Gràcia, Jordi Cuixart

Notícies semblants: