Els millors Gaspatxos envasats segons un informe de l’OCU.

Foto: Twitter OCU @consumidores

Quan arriba l’estiu abandonem les sopes i ens passem a les cremes fredes, salmorejos o gaspatxos. L’Organització de Consumidors i Usuaris ha triat el millor gaspatxo envasat d’aquest any 2021. El gaspatxo és un dels plats més refrescants de la gastronomia mediterrània i encara que no és complicat de fer, molts cops per comoditat, acabem comprant els preparats que venen en els supermercats.

L’OCU ha analitzat un total de 41 gaspatxos refrigerats que trobem al mercat, des dels més coneguts com els d’Alvalle o Don Simón, fins als de nova creació com el que ha tret la col·laboradora de TelecincoBelén Esteban.

El guanyador ha estat el Gaspatxo Raf Santa Teresa, elaborat amb aquesta varietat de tomàquet, d’una empresa d’Àvila de 160 anys d’història. Va començar l’any 1860 fent les populars “Yemas de Santa Teresa” i amb el pas dels anys ha anat ampliant la seva gamma de productes.

El Top Ten dels gaspatxos refrigerats que trobem al mercat:

1. Raf Santa Teresa a un preu de 5,05 €/l.
2. Suau de “La Cocina de Aldi a un preu d’1,39 €/l.
3. Tradicional deChef Select de Ldil a un preu d’1,19 €/l.
4. Alipende de Ahorramás a un preu d’1,45 €/l.
5. Suau de “Al punto de Día a un preu d’1,39 €/l.
6. Fresc de “Hacendado Mercadona” a un preu de 2,50 €/l.
7. Fresh Bio Sabor” a un preu de 2,95 €/l.
8. Amb hortalisses fresques d’Auchan Bio a un preu de 3,25 €/l.
9. 100% natural de “La Huerta de Don Simón a un preu de 2,65 €/l.
10. “La Cocina de Aldi a un preu de 2,19 €/l.

Us deixem amb una recepta de Gaspatxo per si el voleu fer a casa.

Recepta de Cuina, Com es fa – Gaspatxo

Tags: Gaspatxo

Notícies semblants: