El PP aparta a Jorge Fernández Díaz després què l’Audiència l’envia a judici pel cas Kitchen.

Foto: @ANC_bombers

Jorge Fernández Díaz el que havia estat Governador Civil de Barcelona i Ministre d’Interior del govern del PP de Mariano Rajoy, aquell que va dir “Les hemos destrozado el sistema sanitario“, referint-se a Catalunya, ha estat apartat temporalment de la militància del Partit Popular després de saber-se que l’Audiència Nacional l’envia a judici a ell i la seva cúpula d’interior i policial pel cas Kitchen. En canvi arxiva la causa contra Maria Dolores de Cospedal i el seu marit, l’empresari López del Hierro.

El jutge veu indicis que Fernández Díaz va ser un dels artífexs de la presumpta trama per espiar i robar documentació al llavors tresorer del PP, Luis Bárcenas, documentació que comprometria a alts càrrecs del partit en la investigació del cas Gürtel.

A més de l’exministre de l’interior, s’estan investigant onze persones més, entre elles l’excomissari José Manuel Villarejo. El Jutge Manuel GarcíaCastellón considera que té suficients proves per enviar a judici al nucli dur del Ministeri de l’Interior del 2013 al 2015, per una operació pagada amb fons reservats feta a esquena del jutge que investigava el finançament il·legal del PP.

 

Tags: Fernández Díaz, PP

Notícies semblants: