La multinacional catalana Grifols serà el nou patrocinador del futbol femení de la UEFA

La multinacional catalana Grifols amb seu a Sant Cugat del Vallès, líder mundial en l’elaboració de medicaments derivats del plasma, serà el nou patrocinador de tot el futbol femení de la UEFA. Durant les pròximes quatre temporades, Grifols patrocinarà totes les competicions oficials del futbol europeu femení, com:

⚽️ La UEFA Women‘s Champions League
⚽️ La UEFA Women‘s Euro
⚽️ El Campionat Europeu Femení sub-19
⚽️ El Campionat Europeu Femení sub-17
⚽️ L’Eurocopa Femenina de Futbol Sala, així com
⚽️ La campanya “Together #WePlayStrong”.

La centenària empresa nascuda en un petit laboratori de Barcelona de la mà de l’hematòleg Josep Antoni Grifols i Roig, aposta per donar suport a les competicions esportives femenines pel seu compromís amb la igualtat de gènere, tal com fa en la seva empresa formada per una plantilla d’un 60% de dones i un 40% d’homes, fet pel qual a principis d’aquest any va ser inclosa en l’Índex d’Igualtat de Gènere Bloomberg.

Grifols es converteix en l’única empresa del sector de la salut que patrocinarà les competicions esportives femenines de la UEFA, que aquest any veuran incrementat el nombre de partits, ja que la UEFA Women‘s Champions League canvia el seu format incloent una fase de grups amb 16 equips, cosa que donarà més competitivitat i visibilitat.

Raimon Grifols, un dels consellers delegats de Grifols, diu: “Estem molt orgullosos de fer costat al Futbol Femení de la UEFA, iniciatives com aquestes ajuden a crear un futur més sostenible i igualitari”.

Amb aquest acord, Grifols podrà dur a terme diferents activitats promocionals en els seus canals interns i externs, així com en les instal·lacions de la UEFA, com incloure taulers LED, fer promoció en les instal·lacions els dies de partit o continguts en les plataformes digitals.

Les actuals campiones de La UEFA Women‘s Champions League són les noies del Barça, recordem com ho van celebrar.  Així van celebrar la víctòria el 16.05.21

 

Tags: Futbol femení, Grifols, UEFA

Notícies semblants: