Voleu comprar un poble sencer per menys d’un milió d’euros?

Els Campaments de Camarasa – Foto: Fotocasa

Molt a prop de la població de Camarasa a la comarca de La Noguera, trobem un poblat actualment deshabitat que a començament del segle XX es va construir per allotjar als directius de la central elèctrica de Camarasa, en un principi eren de la Canadenca i més tard va passar a mans de Fecsa. Un poblat construït amb tot el luxe i comoditats que demanaven els grans directius de les elèctriques d’aquella època que arribaven del Canadà i Anglaterra i volien viure apartats d’on vivien els seus treballadors per si sorgia algun conflicte laboral.

La vida en aquest lloc era d’estil colonial, tenien les seves instal·lacions per donar serveis a tots els residents, sense necessitat de desplaçar-se al poble de Camarasa, vivien com es vivia en les Colònies tèxtils tan usuals a principis del segle passat, però envoltats del luxe que demanaven els executius de l’època, fins i tot tenien escola pròpia, perquè els infants no haguessin d’anar a l’escola pública del poble.

Aquest indret que va estar habitat fins als anys vuitanta, és popularment conegut com “Els Campaments”, disposa de set cases d’estil colonial, piscina, pista de tenis, jardins, horts i zona de bosc. En total 1.800 m² que estan a la venda en el portal immobiliari de Fotocasa per un preu de 990.000 euros. Un indret perfecte per fer un ressort de turisme rural molt a prop de la Serra del Montsec i entre el Segre i el Noguera Pallaresa. Això sí, els actuals propietaris adverteixen que s’haurien de fer reformes per fer-ho habitable.

A causa de la pandèmia de la Covid-19 que estem patint fa un any i mig i a conseqüència del confinament que vam haver de fer l’any passat, la forma de viure de molts de nosaltres ha canviat, el teletreball ha augmentat considerablement i potser en certa manera ha vingut per quedar-se. La gent ara busca pisos amb grans terrasses o jardins, la compra de cases en zones rurals i els empadronaments han augmentat. Segons el portal de Fotocasa, durant el confinament la recerca de finques rústiques va créixer un 46% respecte a l’any anterior a la pandèmia.

Així que si disposeu d’un milió d’euros i voleu comprar un poble sencer, visiteu el portal de Fotocasa.

I si teniu uns quants milions més, encara esteu a temps de comprar la casa més famosa de Cadaqués que es va posar a la venda fa dos anys per 22 milions i ara l’han rebaixat a 15 milions d’euros.

Es ven la casa més famosa de Cadaqués per 22 milions d’euros (20.10.2019)

Tags: Camarasa, Venda

Notícies semblants: