La Balmesina, premi a la Millor Pizza Napolitana d’Espanya, obre un nou local a la Vila de Gràcia

Darrerament només sentim notícies de tancament de locals a la ciutat de Barcelona, però avui tenim una bona notícia, la Balmesina del carrer Balmes de Barcelona que fa poc més d’un mes va rebre el premi a la millor pizza napolitana d’Espanya i una de les millors pizzeries d’Europa, ha obert un nou local a la Vila de Gràcia. Els tres socis fundadors, Massimo MorbiMattia Ciresolai Alessandro Zangrossi volen donar a aquest nou local un aspecte menys formal, jove i rebel.

A causa de la pandèmia molts locals van quedar buits i que els preus dels lloguers siguin una mica més accessibles ha fet possible que a finals de juliol poguessin obrir Gina Balmesina a la Riera de Sant Miquel, 29 del barri de Gràcia. Un lloc on menjar les millors pizzes de Barcelona, prendre un còctel i escoltar una mica de bona música.

Tant la Balmesina com Gina Balmesina, elabora les seves pizzes amb massa mare i farines ecològiques fermentades 72 hores a les quals afegeix ingredients frescos i de proximitat. També ofereixen uns bons entrants i per acompanyar bons vins, cerveses artesanes i per acabar uns originals còctels.

El nom del nou local és en honor d’una de les pizzes que tenen a la carta de la Balmesina, la Pizza Gina, elaborada amb tomàquet, mozzarella, mozzarella de búfala, albergínies, ricotta fumada ratllada i alfàbrega, que és la favorita d’un dels tres socis.

Com tots els negocis d’hostaleria, la Balmesina també ha patit les conseqüències de la pandèmia, esperem que amb aquest nou local puguin remuntar una mica les pèrdues. Ara que estem en plenes Festes de Gràcia si busqueu un local per sopar, ja sabeu on és Gina Balmesina un lloc on trobareu una carta amb dotze pizzes de les millors de la ciutat.

Notícies relacionades:

Dues pizzeries catalanes guanyadores del concurs a la millor pizza d’Espanya (02.07.2021)

Tags: Pizza

Notícies semblants: