Un helicòpter s’emporta una parada del mercat ambulant d’Empuriabrava i es produeix un enfrontament entre paradistes i el pilot.

Dissabte passat mentre se celebrava el mercat ambulant setmanal que es fa a la localitat d’Empuriabrava al Passeig Marítim, un helicòpter del servei d’emergències va aterrar a la pista poliesportiva que hi ha entre la platja i el passeig, per atendre una persona que patia un infart.

La ventada que van produir les aspes de l’helicòpter en aterrar, es va endur algunes de les parades de roba del mercat. Tota la roba va quedar escampada per terra. Els paradistes emprenyats es van dirigir cap al pilot per recriminar-li el que havia fet, mentre un home ho gravava tot i no parava de dir que havien de pagar els desperfectes que havien causat.

El vídeo on podem veure com va quedar una de les parades, l’han penjat a TikTok. Una dona els hi recrimina que si es mor un paio venen corrent, en canvi si es moren deu gitanos, no passa res. Afortunadament la discussió no va arribar a més, entre els paradistes i els sanitaris d’emergències, gràcies a una patrulla de la policia local que estava per la zona i que va posar pau entre les dues parts.

Els responsables del servei d’emergència van indicar als paradistes com ho havien de fer per presentar la corresponent reclamació per responsabilitat civil.

 

https://www.tiktok.com/@maraytoni/video/6996307296095653126?sender_device=pc&sender_web_id=6997278020194059781&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Tags: Accidents

Notícies semblants: