Gaudí Experiència, una nova forma d’apropar-se interactivament a l’obra d’Antoni Gaudí.

Una nova experiència immersiva es pot gaudir ara a la ciutat de Barcelona, Gaudí Experiència és una nova forma d’apropar-se a l’obra de l’arquitecte Antoni Gaudí, el geni del modernisme català, gràcies a la tecnologia audiovisual i interactiva que ens ofereixen a tan sols 100 metres d’una de les seves obres més famoses, el Park Güell.

Gràcies a la tecnologia 4D, la realitat augmentada, una pantalla Scope amb so envoltant i butaques en moviment, ens endinsarem en la natura que sempre va tenir present en les seves obres l’arquitecte català. A través d’ella i de forma interactiva coneixerem la vida i obra de Gaudí.

Una setantena de butaques de cinema amb una decoració gaudiniana ens esperen per gaudir d’aquesta nova experiència de 14 minuts de projecció. A més també trobarem grans panels interactius en 9 idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, rus, xinès i japonès).

Una zona amb maquetes úniques de dues de les grans obres, una zona d’esbarjo per a infants, botiga amb llibres i marxandatge exclusiu al voltant de les obres de Gaudí. I si volem immortalitzar la visita, ens podrem fer una foto amb una escultura del geni del modernisme assegut en un dels bancs del Park Güell.

Tot això ho trobareu al carrer de Larrard, 41 al barri de la Salut de Barcelona, cada dia des de les onze del matí fins a les sis de la tarda ininterrompudament. Podeu reservar la vostra entrada a Gaudí Experiència. 

 

També us pot interessar:

Endinsat en les principals obres de Gaudí des del sofà de casa – Visites virtuals en 360°

Tags: Gaudí

Notícies semblants: