Presenten una nova denúncia contra l’Ajuntament de Barcelona per la mossegada d’un senglar

Un veí de Nou Barris ha presentat una denúncia contra l’Ajuntament de Barcelona per la mossegada que li va fer un senglar al Tibidabo. Aquesta és la segona denúncia presentada per un fet similar ocorregut fa uns dies al Mirador de Montbau on una dona també va resultar mossegada per un senglar.

El denunciant i la seva família van sortir la nit del 12 d’agost a veure les llàgrimes de Sant Llorenç als voltants del Parc d’Atraccions del Tibidabo, quan eren asseguts en un banc, un grup de senglars els va envoltar i un d’ells li va fer una queixalada a la cama. La família es va dirigir cap a un centre sanitari on li van curar la ferida d’uns cinc centímetres i li van administrar l’antitetànica.

Segons informa Betevé, Xavier Bosch considera que “hi ha una població excessiva de porcs senglars a Collserola” i ha fet la denúncia amb l’objectiu que l’ajuntament prengui mesures per controlar la població de senglars, que cada cop s’apropen més a la gent perquè ens han perdut la por.

Bosch assegura que a més de la mossegada, la seva filla s’ha vist afectada psicològicament, ara li fa por sortir a les nits per por als senglars. Aquella nit hi havia força gent al Parc Natural de Collserola per veure la pluja d’estels i segons relata Xavier Bosch un grup de gent els estava donant menjar als senglars.

Segons les ordenances municipals està totalment prohibit donar menjar als porcs senglars, al llarg de tot el parc hi ha diversos senyals amb aquesta advertència que de no complir-se pot acabar en una sanció de fins a 150 €. Per part de l’Ajuntament de Barcelona, l’Oficina de Protecció dels animals afirma que de moment encara no han rebut cap denúncia per agressions relacionades amb senglars a la zona del Parc de Collserola.

Notícies relacionades:

Els porcs senglars aprofiten els carrers buits de Barcelona (22.03.2020)

Tags: denúncies, Senglars

Notícies semblants: