CIUTATS

Barcelona s’omple de boles de formigó i bancs enmig dels carrers. Us agraden?

A la ciutat de Barcelona cada dia podem veure més boles de formigó. Sembla que el consistori d’Ada Colau continua amb la seva batalla per complicar la mobilitat de vehicles per la ciutat i més carrers amaneixen amb aquestes boles que potser a algú se li ocorrerà xutar com si fos una pilota i encara es farà mal.

Boles de formigó, bancs enmig del carrer que obliguen els conductors a anar fent eslàlom, terrasses de bar on abans era calçada i les superilles lliures de cotxes a l’eixample, fan cada dia més complicada la circulació de vehicles i els més perjudicats els professionals amb les seves furgonetes que han de dur subministraments a les botigues del centre de la ciutat. El sector d’ambulàncies ja va denunciar que en alguns carrers tenen veritables dificultats per poder passar.

Ara fa un any l’Ajuntament de Madrid va posar unes pilones similars decorades com si fossin pilotes de futbol, pocs dies després les van haver de treure perquè la gent, sobretot els nens, les xutaven i acabaven a un centre de salut amb el peu lesionat.

Sembla que el formigó ha arribat a Barcelona per quedar-se, des de les barreres New Jerseys per separar les terrasses dels bars dels cotxes, pilones, boles, veurem que més se li acut al consistori d’Ada Colau. Entre això i els carrils pintats per als vehicles de mobilitat personal, aviat necessitarem una guia per poder saber com recórrer la ciutat.

Un altre aspecte a tenir en compte és la seguretat dels vianants o clients dels bars, no sembla gaire segur asseure’s en un banc on els cotxes passen pel costat fent eslàlom o en una terrassa d’un bar on els cotxes passen a tocar. Moltes han estat les crítiques que la gent ha volgut compartir en les xarxes socials, en general en el sentit que avui circular per Barcelona s’ha convertit en tota una aventura.

https://twitter.com/joanRvallve/status/1429454922291060737

Notícies relacionades: 

Madrid decora algunes pilones com pilotes de futbol i ha de fer marxa enrere per evitar lesions (15.09.2020)

Tags: Barcelona, Colau

Notícies semblants: