Tres carrers de Barcelona en el ‘Top 10’ dels carrers més transitats d’Europa

En aquests moments de pandèmia de la Covid-19, l’afluència de gent als carrers de Barcelona i altres ciutats europees ha baixat considerablement. Algun dia tornarem a veure la Rambla amb aquesta afluència de gent, quan anys caldran per tornar a veure una imatge així?

L’empresa catalana TC Group Solutions amb seu a l’Hospitalet de Llobregat que es dedica a elaborar estudis a partir de dades d’alta fiabilitat per aplicar en el comerç ‘Retail’ (comerç al detall), ha elaborat un informe amb els carrers més transitats d’Europa.  Quan una empresa es vol establir en un territori sempre ha de tenir en compte el lloc adequat per obtenir més vendes i a partir dels informes elaborats per TC Group Solutions, poden obtenir la resposta.

TC Group Solutions ha elaborat un informe per saber quins són els carrers més transitats d’Europa, analitzant els vianants que circulen per un total de 100 carrers de vuit països europeus (Espanya, Portugal, Itàlia, França, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica i el Regne Unit). Per fer-ho han instal·lat 10.000 sensors de comptatge al llarg dels carrers d’aquests països.

Si un carrer és molt transitat, tindrem més clients potencials, però també el preu del lloguer dels locals comercials serà més alt, així que a l’hora d’establir un negoci, haurem de tenir en compte aquests dos aspectes, potser la major afluència de clients no ens compensa el preu del lloguer.

En el Top 10 d’aquest informe hi ha tres carrers de Barcelona d’un total de sis de l’Estat espanyol que és el que acapara el 56,68% del total dels vianants que transiten per aquests deu carrers europeus.

Els 10 carrers més transitats d’Europa

01. Carnaby Street – 19.532 vianants/dia – Londres

02. Brompton Road – 18.688 vianants/dia – Londres

03. Gran Via – 16.741 vianants/dia- Madrid

04. Carrer de Pelai – 14.034 vianants/dia – Barcelona

05. Carrer de Portaferrissa – 13.805 vianants/dia – Barcelona

06. Avinguda Portal de l’Àngel – 12.240 vianants/dia

07. Carrer de Tetuán – 12.006 vianants/dia – Sevilla

08. Carrer de Preciados – 11.997 vianants/dia – Madrid

09. Rua do Loreto – 11.924 vianants/dia – Lisboa

10. Via Toledo – 11.623 vianants/dia – Nàpols

Notícies relacionades:

L’Eix Comercial de Lleida, el més llarg d’Europa (02.08.2018)

Tags: Barcelona, Carrers

Notícies semblants: