Una setmana sense saber res del pare del nen que van matar a un hotel de Barcelona

Avui fa una setmana que Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, va dur el seu fill de dos anys a l’hotel Concòrdia de l’avinguda del Paral·lel de Barcelona on presumptament el va matar i seguidament va fugir saltant una tanca de la piscina de l’hotel. Des de llavors no es tenen notícies d’aquest presumpte assassí en un possible nou cas de violència vicaria.

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio nascut a l’Argentina ara fa 44 anys es va nacionalitzar espanyol fa uns anys, estava en procés de separació de la seva dona des de fa pocs dies, quan va decidir dur el nen a Barcelona. De moment no s’ha posat en contacte amb cap familiar que viuen al Vendrell i que en tot moment s’han posat a disposició dels Mossos d’Esquadra per ajudar en la investigació.

El dia de l’assassinat del petit, pare i fill havien passat la tarda en la piscina de l’hotel sense que passes res estrany, sembla que duia bé la separació amb la seva dona fins al dia abans del terrible succés. Aquell dia van començar les amenaces cap a la dona, dient-li que se’n penediria d’haver-se separat. Quan va abandonar la casa familiar va anar a viure amb uns familiars que té al Vendrell on també viu el seu pare. L’últim missatge que va rebre la seva esposa va ser “Et deixo a l’hotel el que et mereixes”.

Els Mossos continuen demanant la col·laboració ciutadana per tal de tenir alguna pista que els faciliti la detenció. Per les xarxes socials  s’han difós diferents imatges del presumpte assassí amb l’aspecte que podria tenir en cas d’haver canviat el seu estilisme.

Segons informen els Mossos, Martín Ezequiel va apagar el mòbil quan va sortir de l’hotel, duia el passaport a sobre i li havia demanat diners a un familiar per tal de no utilitzar les targetes bancàries per no deixar pistes de la seva localització. En un principi els agents van rastrejar la zona de Montjuïc, però després ha transcendit que va agafar un taxi que el va dur a l’aeroport on se li ha perdut la pista.

Segons ha declarat el taxista, el va dur a l’aeroport vestit igual que se’l pot veure en les imatges que va captar la càmera de l’hotel en la seva fugida i no duia res més, ni maleta ni cap bossa de viatge. El sospitós va pagar la carrera al taxista i li va demanar que l’esperés, però en veure que no tornava el taxista va decidir marxar.

Ara els Mossos estan analitzant les càmeres de la Terminal 1 del Prat, però hi ha molts espais obscurs i el que tothom porti mascareta també dificulta la identificació. El que sí que saben segur és que no va agafar cap avió amb la seva documentació.

Notícies relacionades:

Els Mossos demanen col·laboració ciutadana per localitzar al presumpte autor de la mort del seu fill aquesta nit en un hotel de Barcelona (25.08.2021)

Tags: Violencia vicaria

Notícies semblants: