La vídua de Francesc Arnau parla per primer cop després del suïcidi del seu marit.

🛑 “Li diria mil vegades, t’estimo”

María José Camacho, Pepa com la coneix tota la família, ha parlat per primer cop després de la mort del seu marit, l’exporter del FC Barcelona, Francesc Arnau Grabalosa el passat 21 de maig. En el moment de la seva mort estava com a director esportiu del Real Oviedo. Dies després de la seva mort es va confirmar que havia estat un suïcidi.

Després de quasi quatre mesos Pepa, ha concedit una entrevista al diari asturià “La Nueva España, per explicar com estava anímicament el seu marit abans de prendre aquesta fatal decisió que va posar fi a la seva vida en les vies de tren d’Oviedo.

La vídua de l’esportista de la Garrotxa lamenta el fet de no haver pogut acomiadar-se d’ell: “Tant de bo hagués pogut acomiadar-me d’ell. Li diria mil vegades, t’estimo”. Molts cops pensa que si hagués mort d’una malaltia com el càncer hauria tingut temps de preparar-se i dir-li adeu, però no, va ser un sotrac inesperat i com ella mateixa diu, sense anestèsia.

Francesc Arnau tenia 46 anys, una esposa i dos fills, Pol i Marc. Vist des de fora era una persona que havia triomfat tant en el món professional, arribant a defensar la porteria d’un dels millors equips del món, com en el terreny personal, però sovint les persones amaguem el nostre estat d’ànim a les persones que ens envolten.

Pepa després d’aquests mesos de reflexió buscant explicacions al que va fer el seu marit, s’ha decidit a parlar. Segons relata a “La Nueva España” el culpable del suïcidi d’en Francesc va ser l’estrès que es viu en el món del futbol.

“Aquella setmana el vaig veure malament. Era ja gairebé mercat de fitxatges i sé com funciona, el nivell de crides que hi ha i l’estrès que pots tenir. El meu marit era molt perfeccionista amb el seu treball”.

“Va començar a dormir pitjor i jo el veia atabalat, encara que l’equip ja s’havia salvat. Em va comentar algun problema en el treball, però eren coses normals. Estava atabalat amb els fitxatges i amb el mercat que li venia damunt. Aquest dia estava sol a Oviedo”.

“El dilluns següent tenia pensat anar a Madrid a Fitur i ara recordo que em va dir que no anés. Si hagués sabut que passava alguna cosa ho hauria enviat tot a la merda, mai em vaig imaginar el que hi havia, encara que el veia atabalat”.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Maria J. (@mjpelina)


Maria José Camacho reflexiona pensant com ho fan tots els familiars de persones que se suïciden, “com no ho vaig veure venir, si haguera fet alguna cosa, si l’hagués dit…”, sempre culpant-se per no haver pogut fer res. “Tant de bo el dol que estic passant fos per alguna cosa natural, per una malaltia o un accident”, diu la vídua.

“Quan veig la pèrdua d’altres persones per un càncer penso pel meu interior que tant de bo això del meu marit hagués estat això. M’hauria acomiadat i li hauria dit mil vegades t’estimo, tant de bo hagués pogut acomiadar-me. Això és traumàtic, de sobte, sense anestèsia, no tenia discussions amb ell”.

Arnau i la seva esposa van estar 22 anys junts des que es van conèixer en el Barça, ella jugava amb l’equip de noies. En un partit que va marcar tres gols, l’Arnau es va apropar i encara que ella no sabia qui era, van començar una bona amistat que va acabar en una relació formal.

Quan tan sols feia sis mesos que sortien a Arnau li arriba l’oferta per marxar al Màlaga, ella dubtava, ho havia de deixar tot, la seva carrera en el futbol, la seva família i els seus estudis d’infermeria a Barcelona, però el va seguir fins a Màlaga on van néixer els seus dos fills, Pol i Marc.

Notícies relacionades:

Mor l’exporter del Barça Francesc Arnau als 46 anys (22.05.2021)

Les mostres de condol per la mort de Francesc Arnau i la hipòtesi d’un suïcidi (23.05.2021)

Tags: Arnau, BARÇA, Futbol, suicïdi

Notícies semblants: