Una StartUp catalana la millor i més prometedora del país per treballar segons LinkedIn.

Cada any la xarxa que reuneix professionals i empreses que busquen sinergies laborals, LinkedIn, elabora un rànquing amb les millors empreses emergents (StartUp) de cada país i estableix quines són les empreses joves més atractives per a treballar.

Per establir aquest rànquing, LinkedIn té en compte quatre aspectes de les joves empreses: el creixement dels empleats, l’interès dels sol·licitants de treball, el compromís dels membres de l’empresa amb els seus empleats i què aquestes joves empreses hagin extret talent de qualsevol empresa líder de LinkedIn a escala mundial. Per poder optar a entrar en aquesta llista, han de tenir 7 o menys anys, ser de propietat privada i tenir la seu al país del rànquing.

En el Top StartUps 2021 de LinkedIn, la primera posició l’ocupa una empresa catalana, Heura Foods, amb seu a Barcelona. Entre les 10 primeres empreses del rànquing, vuit són catalanes i dues madrilenyes. Heura va néixer l’any 2017 per revolucionar el món de l’alimentació, apostant fort per una alimentació més sostenible. Segons reflecteixen en la seva pàgina web:

“La nostra missió és fer front als problemes de l’actual sistema alimentari, oferint proteïnes amb un impacte positiu en el món mitjançant d’aliments sostenibles, nutritius i deliciosos”.

Fundada per Marc Coloma i Bernat Añaños com a solució a l’actual sistema alimentari i per contribuir a accelerar el canvi que el món necessita, consumir menys carn d’origen animal. Ells es dediquen a elaborar ‘carn’ d’origen vegetal que cada dia té més acceptació entre els consumidors.

En els seus primers tres anys d’existència, estimen que els seus productes han estalviat quasi mig milió d’animals i han aconseguit reduir el consum de més de tres milions de litres d’aigua. La producció que fa Heura necessita un 94% menys d’aigua que la que es necessita per a produir la mateixa quantitat de proteïna de vedella. La ramaderia també té efectes nocius pels gasos d’efecte hivernacle que produeix.

En tan sols quatre anys els productes d’Heura Food, ja estan presents en més de quinze països del món, l’any 2020 van aconseguir una facturació de vuit milions d’euros i estar present en les principals cadenes d’alimentació.

El Top Ten StartUps 2021 de LinkedIn. 

✳  1. Heura Foods – Alimentació i begudes – Barcelona
✳  2. ThePowerMBA – Gestió educativa – Madrid
✳  3. Wallbox Chargers – Manufactura elèctrica i electrònica – Barcelona
✳  4. Colvin – Internet – Barcelona
✳  5. Freshly Cosmetics – Cosmètica – Reus (Tarragona)
✳  6. Vidoomy – Màrqueting i publicitat – Madrid
✳  7. Impress – Serveis Mèdics – Barcelona
✳  8. Platanomelón – Salut, benestar i exercici – Barcelona
✳  9. Factorial HR – Recursos humans – Barcelona
10. TravelPerk – Internet – Barcelona

Segons afirmen els dos joves emprenedors en la seva web, les persones que consumeixen els seus productes creuen que estan menjant carn i nosaltres ens preguntem:

Per què les hamburgueses i altres productes vegans tenen gust de carn?

Tags: empreses catalanes, Startup

Notícies semblants: