El millor cuiner del món 2021 obre un restaurant a Barcelona

El xef Daviz Muñoz que fa pocs dies va ser triat com el millor cuiner del món en els premis The Best Chef Awards 2021, obrirà un restaurant a Barcelona el pròxim dimecres 6 d’octubre. El projecte es basa en el GoXo, el negoci de cuina a domicili que va posar en marxa l’any passat durant el confinament.

El nou restaurant del propietari del DiverXO de Madrid, serà el ‘Goxisme il.lustrat‘ i estarà ubicat en l’hotel Hotel NH Collection Barcelona Constanza de l’Illa de la Diagonal, un local amb un aforament de 50 persones i una esplèndida terrassa. Segons paraules de Daviz Muñoz, serà un restaurant ‘d’alta cuina vestida de fast food’ en un local amb un estil com el del Streetxo de Madrid. Recentment el cuiner madrileny va haver de tancar el Streetxo de Londres.

En el ‘Goxisme il.lustratper un preu d’entre 25 i 30 euros podrem degustar els plats que ofereix GoXo, però també altres plats de la típica cuina que fa el millor xef del món 2021, com per exemple la lasanya mumbai o la costella de porc fumada sobre una base de tamarinde.

Cristina Pedroche, parella de Daviz Muñoz, ja està promocionant el local a través del seu perfil d’Instagram. Tots dos esperen que d’aquí a poc temps, sigui un dels restaurants més visitats de Barcelona.


Notícies relacionades:

El madrileny Dabiz Muñoz Millor Xef del món – El català Joan Roca Millor Xef de ciència 2021 (16.09.2021)

 

 

Tags: Barcelona, Restaurants

Notícies semblants: