🔴 ÚLTIMA HORA: Itàlia deixa en llibertat a Carles Puigdemont i podrà tornar a Waterloo amb total llibertat


-1
-1 points

La jutgessa del Tribunal d’Apel·lació de Sàsser ha deixat en llibertat al president Carles Puigdemont, sense prendre cap mesura cautelar, després que la Fiscalia italiana hagi demanat la suspensió del procediment d’extradició de Puigdemont a l’espera que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) es pronunciï sobre les qüestions prejudicials formulades pel jutge Llarena i a què el Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) resolgui si li retorna la immunitat retirada el passat 30 de juliol. La resolució de la jutgessa ha estat suspendre el procediment d’extradició, com havia demanat la fiscalia i la defensa de Carles Puigdemont.

Abans de marxar cap a Waterloo el president Puigdemont aquesta tarda/vespre farà una roda de premsa des de l’Alguer acompanyat del seu advocat. Toni Comín i Clara Ponsatí també podran tornar a Bèlgica, després que la jutgessa de Sàsser no hagi fes cas al comunicat del jutge Llarena en el que li demanava la detenció dels dos europarlamentaris.

Ara haurem d’esperar que es pronunciïn els tribunals europeus sobre les prejudicials presentades per Llarena i la immunitat dels europarlamentaris catalans, però avui la justícia espanyola, amb aquesta resolució del tribunal italià, ha “tornat a fer el ridícul” com va dir fa uns dies el president Puigdemont.

El fugit de la justícia com anomenen a Carles Puigdemont des dels tribunals espanyols, molts polítics i quasi tots els mitjans de comunicació d’Espanya, és el president de Catalunya destituït per l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. És aquella persona que cada cop que és requerit per un tribunal europeu, acudeix puntualment. En termes futbolístics podríem dir que el partit que està Puigdemont 4 – Llarena 0. Recordem que ja s’han pronunciat quatre països sobre els polítics catalans exiliats. Alemanya, Bèlgica, Escòcia en el cas de Clara Ponsetí i ara Itàlia.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.