🏀 Pau Gasol anuncia la seva retirada del bàsquet professional.

Foto: FC Barcelona

Pau Gasol  de 41 anys ha anunciat avui en la roda de premsa que ha fet aquesta tarda al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, que es retira del món del bàsquet professional. El millor jugador de la història del bàsquet català i espanyol penja les botes després de 23 anys sota les cistelles.

En aquest comiat professional han volgut acompanyar-lo la seva esposa Catherine McDonnell acompanyada de la seva filla, del seu cunyat Marc Gasol i la resta de la família. També han estat presents companys com Juan Carlos Navarro, Sarunas Jasikevicius, Raül López o Rudy Fernández, tots han volgut fer costat al jugador en aquest moment crucial de la seva vida. Un jugador que va triomfar tant a Catalunya amb el Barça com amb la selecció i també a l’altre costat de l’oceà amb l’NBA.

Visiblement emocionat, Pau Gasol ha explicat que ha estat dos anys pensant quina decisió prendre, però després de l’operació de genoll a la que es va sotmetre l’any 2019 i tenint en compte que ja té 41 anys, el millor era retirar-se, content d’haver acabat la seva carrera tornant al Barça després de 20 anys fora i participar en els jocs olímpics de Tòquio. Aquestes han estat les seves paraules:

“Soc aquí per a anunciar-vos que em retiro del bàsquet professional, és una decisió difícil i meditada, volia acabar jugant i gaudint, no amb crosses. Molt agraït per haver pogut fer-ho en el Barça i per poder disputar els meus cinquens Jocs Olímpics amb la Selecció, han estat uns mesos molt especials”.

El jugador de Sant Boi nascut a Barcelona, com el coneixem a Catalunya, marxa deixant enrere un palmarès d’allò més envejable per tots els jugadors de bàsquet:

🏀 Dos anells de l’NBA
🏀 Tres lligues ACB amb el Barça
🏀 Un mundial
🏀 Tres ors europeus amb la selecció
🏀 Dues plates en jocs olímpics
🏀 Sis medalles més amb la selecció.

Molta sort en aquesta nova etapa de la teva vida Pau Gasol.

Tags: BARÇA, Bàsquet, Pau Gasol

Notícies semblants: