🏀 Pau Gasol anuncia la seva retirada del bàsquet professional.


Foto: FC Barcelona

Pau Gasol  de 41 anys ha anunciat avui en la roda de premsa que ha fet aquesta tarda al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, que es retira del mĂłn del bĂ squet professional. El millor jugador de la histĂČria del bĂ squet catalĂ  i espanyol penja les botes desprĂ©s de 23 anys sota les cistelles.

En aquest comiat professional han volgut acompanyar-lo la seva esposa Catherine McDonnell acompanyada de la seva filla, del seu cunyat Marc Gasol i la resta de la famĂ­lia. TambĂ© han estat presents companys com Juan Carlos Navarro, Sarunas Jasikevicius, RaĂŒl LĂłpez o Rudy FernĂĄndez, tots han volgut fer costat al jugador en aquest moment crucial de la seva vida. Un jugador que va triomfar tant a Catalunya amb el Barça com amb la selecciĂł i tambĂ© a l’altre costat de l’oceĂ  amb l’NBA.

Visiblement emocionat, Pau Gasol ha explicat que ha estat dos anys pensant quina decisiĂł prendre, perĂČ desprĂ©s de l’operaciĂł de genoll a la que es va sotmetre l’any 2019 i tenint en compte que ja té 41 anys, el millor era retirar-se, content d’haver acabat la seva carrera tornant al Barça desprĂ©s de 20 anys fora i participar en els jocs olĂ­mpics de TĂČquio. Aquestes han estat les seves paraules:

“Soc aquĂ­ per a anunciar-vos que em retiro del bĂ squet professional, Ă©s una decisiĂł difĂ­cil i meditada, volia acabar jugant i gaudint, no amb crosses. Molt agraĂŻt per haver pogut fer-ho en el Barça i per poder disputar els meus cinquens Jocs OlĂ­mpics amb la SelecciĂł, han estat uns mesos molt especials”.

El jugador de Sant Boi nascut a Barcelona, com el coneixem a Catalunya, marxa deixant enrere un palmarĂšs d’allĂČ mĂ©s envejable per tots els jugadors de bĂ squet:

🏀 Dos anells de l’NBA
🏀 Tres lligues ACB amb el Barça
🏀 Un mundial
🏀 Tres ors europeus amb la selecció
🏀 Dues plates en jocs olímpics
🏀 Sis medalles mĂ©s amb la selecciĂł.

Molta sort en aquesta nova etapa de la teva vida Pau Gasol.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina Ă©s la teva reacciĂł

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrĂČnica no es publicarĂ . Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.