🖤 Mor un Mosso d’Esquadra mentre feia pràctiques d’espeleologia

Aquest matí un Mosso d’Esquadra de la Unitat del Subsol ha mort mentre feia maniobres de formació d’espeleologia. L’accident ha passat a quarts d’onze del matí a l’Avenc del Club, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac on ha caigut des d’una altura de 30 metres. La víctima anava acompanyat d’altres companys.

Quan s’ha tingut coneixement de l’accident s’ha activat el pla de rescat, desplaçant-se fins a la zona el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb un helicòpter medicalitzat, bombers, policia local de Matadepera i companys de la víctima, així com una unitat de suport psicològic per atendre als altres agents que l’acompanyaven i als familiars. A les dotze del migdia la comitiva judicial ha certificat la seva mort.

Joan Ignasi Elena, conseller d’Interior, Pere Ferrer, director general de la Policia, Josep Lluís Trapero, Major dels Mossos d’Esquadra i altres comandaments s’han desplaçat fins al lloc de l’accident per acompanyar als companys afectats. La parella de la víctima, també és Mosso d’Esquadra destinada al Complex Central Egara dels Mossos a Sabadell.

Els Mossos d’Esquadra amb la seva Unitat d’Intervenció en Muntanya es farà càrrec de la investigació per esbrinar les causes de l’accident. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família, amics i companys del caporal Quim. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Morts, Mossos

Notícies semblants: