ūüĖ§ Mor un Mosso d’Esquadra mentre feia pr√†ctiques d’espeleologia


Aquest mat√≠ un Mosso d’Esquadra de la Unitat del Subsol ha mort mentre feia maniobres de formaci√≥ d’espeleologia. L’accident ha passat a quarts d’onze del mat√≠ a l’Avenc del Club, al Parc Natural de Sant Lloren√ß del Munt i l’Obac on ha caigut des d’una altura de 30 metres. La v√≠ctima anava acompanyat d’altres companys.

Quan s’ha tingut coneixement de l’accident s’ha activat el pla de rescat, despla√ßant-se fins a la zona el Sistema d’Emerg√®ncies M√®diques (SEM) amb un helic√≤pter medicalitzat, bombers, policia local de Matadepera i companys de la v√≠ctima, aix√≠ com una unitat de suport psicol√≤gic per atendre als altres agents que l’acompanyaven i als familiars. A les dotze del migdia la comitiva judicial ha certificat la seva mort.

Joan Ignasi Elena, conseller d’Interior, Pere Ferrer, director general de la Policia, Josep Llu√≠s Trapero, Major dels Mossos d’Esquadra i altres comandaments s’han despla√ßat fins al lloc de l’accident per acompanyar als companys afectats. La parella de la v√≠ctima, tamb√© √©s Mosso d’Esquadra destinada al Complex Central Egara dels Mossos a Sabadell.

Els Mossos d’Esquadra amb la seva Unitat d’Intervenci√≥ en Muntanya es far√† c√†rrec de la investigaci√≥ per esbrinar les causes de l’accident. Des d’aqu√≠ volem mostrar el nostre m√©s sincer condol a la fam√≠lia, amics i companys del caporal Quim. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.