ūüĒī √öLTIMA HORA: Un terratr√®mol de 3,8 amb epicentre a Ordino es fa sentir a tota Andorra


Segon avan√ßa la M√≤nica Usart¬†a RAC1 a un quart d’onze d’aquest mat√≠, s’ha sentit un terratr√®mol de 3,8 graus de magnitud en l’escala de Richter i una profunditat de 5 km, cosa que ha fet que se sent√≠s en gran part del pa√≠s pirinenc.

El sisme que ha tingut el seu epicentre a Ordino, s’ha pogut sentir de forma notable en tot el pa√≠s i els edificis han tremolat durant uns segons. De moment sembla que no hi ha danys personals ni materials, encara que les autoritats andorranes ho estan comprovant.

Divendres passat es va produir un altre terratrèmol en aquest cas de 3,5 graus a la zona de Setcases al Ripollès.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.