Ja us heu apuntat a Tàndem Cultural? Sabeu en què consisteix?

 

Tàndem Cultural és un programa d’Intercanvi Cultural i Lingüístic impulsat per Òmnium Cultural amb col·laboració d’Apropa Cultura i el programa del Voluntariat per la llengua del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Funciona com el voluntariat per  la llengua, posant en contacte a dues persones, un aprenent de català i un catalanoparlant perquè junts comparteixin activitats culturals i conversin en català. I que millor per conèixer la nostra cultura que gaudir d’ella. Per això Tàndem Cultural ofereix entrades gratuïtes a activitats culturals.

A principi de cada mes a la web de Tàndem Cultural trobarem les ofertes de teatre, música, dansa, premis, visites, itineraris i molts altres espectacles o activitats, per gaudir gratuïtament. Del 5 al 10 ens podrem apuntar a les activitats o espectacles que vulguem sense limitacions. El dia 18 es formen les parelles i a través de correu electrònic rebrem la confirmació de la reserva i el correu electrònic de la nostra parella perquè ens posem en contacte amb ella.

El dia de l’activitat quedem amb la nostra parella, xerrem una mica abans d’entrar a l’espectacle, passem per la taquilla on ens donaran el tiquet per entrar al recinte i a gaudir. Quan acabi podem comentar que ens ha semblat.

M’agrada Catalunya, us vol animar a participar d’aquesta experiència, tant si voleu aprendre com si voleu col·laborar perquè les persones que vulguin conèixer la nostra llengua i la nostra cultura ho puguin fer fàcil i còmodament.

Les inscripcions per poder formar part del programa Tàndem es poden fer fins al 17 d’octubre a la web Tàndem Cultural on també podrem veure les ofertes per aquest mes d’octubre on trobarem per exemple a Maria del Mar Bonet & Big Band Begues al Palau de la Música el dia 20.

Tags: Llengua catalana

Notícies semblants: