‘El Cuiner de Damasc’ fa marxa enrere i reobre el restaurant que va tancar fa un mes

Les portes de ‘El Cuiner de Damasc’ tornen a estar obertes, un dels llocs on podem menjar els millors kebabs de Barcelona, que havia tancat ara fa poc més d’un mes, ha fet marxa enrere i torna a obrir.

El seu propietari Salem Kahbbaz, segons publica Time Out, diu que tot va ser un malentès amb el propietari de l’edifici, que havia comunicat a un dels llogaters que no es renovava el contracte i ell va pensar que també afectava el seu local. Quan va anar a tornar les claus li van dir que estaven encantats en tenir aquest restaurant tan popular en els baixos i fins i tot no li pujaran el lloguer.

Salem Kahbbaz, continuarà fent Xauarma, que és el nom que rep el kebab en l’Orient Mitjà, darrere l’Ajuntament de Barcelona. A partir d’ara només estarà obert de dia, als seus 76 anys diu que no es veu amb cor de fer el servei de nit i diumenges i dilluns descansarà.

Notícies relacionades:

Tanca El Cuiner de Damasc, considerat un dels millors restaurants de Barcelona per menjar un Kebab

Tags: Restaurants, tancaments

Notícies semblants: