Mor un ballarí català en un accident a l’Aràbia Saudita

L’Arnau Galindo en una de les seves actuacions

Arnau Galindo un ballarí professional de vint-i-set anys nascut a Gavà, Baix Llobregat, va morir dissabte passat a la tarda en un accident de cotxe quan feia una excursió pel desert de l’Aràbia Saudita. L’Arnau anava amb sis ballarins més quan el 4×4 va bolcar. En l’accident també van morir tres ballarins italians,  Antonio Caggianelli, Giampiero Giarri i Nicolás Esposto, un altre va resultar ferit greu i dos van resultar il·lesos.

L’Arnau i els altres ballarins estaven al país àrab, contractats per una empresa italiana per fer diverses actuacions en la capital Riad, com dissabte passat no tenien cap actuació van decidir fer un viatge per conèixer el país i malauradament van tenir l’accident. Els dos guies que els acompanyaven estan a la presó.

En declaracions a l’Agència Catalana de Notícies una amiga de la família de l’Arnau denuncia que es van sentir “desemparats” pel personal de l’ambaixada espanyola a Riad, en canvi l’ambaixada italiana va donar un tracte i informació correcte als familiars de les víctimes italianes.  En aquests casos les ambaixades es posen en contacte amb les famílies perquè viatgin al país de l’accident per tal d’identificar a les víctimes, a diferència d’Itàlia que va facilitar el viatge a les famílies de les víctimes italianes, la família catalana després de sis dies encara no tenien resposta de l’ambaixada espanyola.

Gràcies als productors de l’espectacle han pogut agilitzar els tràmits per poder repatriar les restes de l’Arnau a Catalunya, es preveu que arribin a l’aeroport del Prat d’aquí a una setmana o deu dies.

Tags: Accidents, Morts

Notícies semblants: