Julia Otero anuncia que ha vençut al càncer i aviat tornarà a la ràdio

Foto: Instagram Julia Otero

La periodista Julia Otero va anunciar ahir que ha superat el càncer que li van detectar a principis d’any en un control rutinari. En el seu perfil d’Instagram la presentadora diu que ja no té ‘egoistes’ en el cos, referint-se a les cèl·lules canceroses que anomenava Carlos López-Otín en el seu llibre “Egoístasinmortales i viajeras“.

La Julia, com totes les persones que han patit càncer, sap que han de passar cinc anys per poder dir que estan lliures d’aquesta terrible malaltia que auguren serà la pròxima pandèmia que patim, però que en aquests moments les analítiques surtin bé, és un gran pas endavant.

La presentadora gallega establerta a Barcelona des dels tres anys, està més prima, amb el cabell curt després de fer front a la quimioteràpia, però com ella mateixa diu “Estic viva i guerrera”. També aprofita per dir que aviat tornarà a Onda Cero amb el seu programa Julia en l’Onda.

Quan li van diagnosticar la malaltia i va haver de deixar la ràdio, es va acomiadar amb aquestes paraules:

“La paraula càncer fa por, però a les coses cal anomenar-les pel seu nom”

Afortunadament tan sols han estat vuit mesos fora de la professió de la seva vida i que tant ens acompanya als amants de la ràdio. Molta sort Julia, que aquests cinc anys passin aviat i puguis dir que les ‘egoistes’ han marxat definitivament.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Julia Otero (@otero_julia)

Notícies relacionades: 

Julia Otero anuncia en directe que deixa la ràdio per tractar-se d’un càncer (22.02.2021)

Tags: Càncer, Julia Otero, Ràdio

Notícies semblants: