Bonpreu i Esclat recapta més de 50.000 euros per l’esclerosi múltiple en la campanya ‘Una poma per la vida’.

Els supermercats catalans Bonpreu i Esclat han celebrat la 14a edició de la campanya ‘Una poma per la vida’ en col·laboració amb la Fundació Esclerosi Múltiple en la qual han recaptat 50.118 euros que es destinaran íntegrament a programes d’atenció i suport a les persones recentment diagnosticades de la terrible malaltia d’esclerosi múltiple.

En total s’han venut un total de 33.459 pomes solidàries, entre pomes reals venudes en els establiments de Bonpreu i Esclat que hi ha arreu de Catalunya i pomes virtuals que es podien comprar per col·laborar amb la iniciativa. Aquest recapte ha estat possible gràcies als més de 400 voluntaris que animaven als clients dels supermercats catalans a participar. Les pomes de proximitat collides a Girona i Lleida, es venien a un preu simbòlic d’1,5 €.

En l’edició d’enguany han col·laborat personatges populars del nostre país, com els xefs, Ada Parellada, Lluís Fernández i Manuel Berganza, així com el pastisser Christian Escribà tots quatre han elaborat diferents receptes amb pomes i les han compartit a les xarxes socials.

L’esclerosi múltiple és una terrible malaltia neurològica que afecta el sistema nerviós central, cervell i medul·la espinal. Una malaltia degenerativa que causa una greu discapacitat. La Fundació Esclerosi Múltiple amb trenta-dos anys de recorregut treballa per millorar el benestar físic, psíquic i social de les persones que pateixen la malaltia, en especial en els inicis de la malaltia acompanyant a les persones en aquest període tan dur en què han d’acceptar la situació.

Fins avui encara sou a temps de col·laborar amb la campanya comprant una poma virtual a la web ‘Una poma per la vida’.

Us deixem amb dues de les receptes que han fet els xefs solidaris, Ada Parellada i Lluís Fernández.

Biquini de poma amb brie i botifarra negra

Cuinada per la xef Ada Parellada del Restaurant Semproniana

Poma rostida amb gelat de vainilla, nata i toffee

Cuinada pel xef Lluís Fernández del Restaurant Els Pescadors

Tags: Bonpreu, Esclerosi Múltiple, Recapte

Notícies semblants: