Dos morts i dos ferits greus en un tiroteig al cementiri de Torrent al País Valencià

Avui dia de Tots Sants en què els cementiris de tot el país s’omplen de gent recordant als familiars que ja no hi són entre nosaltres, s’ha produït un tiroteig al cementiri de la localitat de Torrent a l’Horta Sud del País Valencià amb el resultat de dues persones mortes i dos ferits greus.

Els fets han passat aquest matí, segons confirma la policia els morts són de la mateixa família d’ètnia gitana, el clan dels ‘Bocanegra’. El mort a causa d’un tret és un home de 45 anys, l’altre de 79 anys ha mort en aquell moment a causa d’un infart.

En el tiroteig també han resultat ferides de gravetat dues persones més, el fill de 20 anys de la primera víctima per un tret a la cama i un home de 80 anys amb un tret a l’esquena, tots del clan dels ‘Bocanegra’.

Segons Levante-EMV, la Policia Local i Nacional que s’ha desplaçat fins al cementiri, ha informat que la batussa entre famílies d’ètnia gitana ha acabat amb diverses persones ferides de gravetat que han estat traslladades pels serveis d’emergència a diferents centres hospitalaris. També han procedit al tancament del cementiri per evitar nous enfrontaments i avançar en la investigació.

Segons la mateixa publicació el clan dels ‘Bocanegra’ ja havien protagonitzat algun altre tiroteig, un d’ells ocasionats per un pet. Desconeixem si es tracta de la mateixa família que fa uns dies va protagonitzar un fet similar a les instal·lacions de Caldea a Andorra.

 

Tags: Tiroteig, València

Notícies semblants: