Aminata Diallo en llibertat i nova detenció en el cas de l’agressió a l’exblaugrana Hamraoui.

Aminata Diallo detinguda el passat dimecres al matí per presumptament haver contractat a uns sicaris perquè agredissin a la seva companya d’equip, l’exblaugrana Kheira Hamraoui, ha quedat en llibertat sense càrrecs, després d’estar detinguda durant 36 hores.

La Policia Regional de Versalles que porta la investigació del cas ha fet una nova detenció amb relació a l’agressió d’Hamraoui, un conegut d’Aminata Diallo que compleix condemna a la presó de Lió per delictes relacionats amb el crim organitzat, extorsió i actes de tortura que podria ser el cervell de la pallissa que va rebre l’exblaugrana.

Diallo ha declarat negant tota implicació amb el cas i mostra una actitud de col·laboració amb la policia. Segons publica Le Journal du Dimanche, el detingut hauria trucat de forma anònima a diferents jugadores del PSG donant informació compromesa sobre la vida privada d’Hamraoui. Les trucades s’haurien fet des de la zona de la presó on compleix condemna.

Els mitjans de comunicació francesos apunten que les dues jugadores del PSG tindrien una certa amistat, viuen al mateix barri i l’any 2019 van anar juntes de vacances a Mèxic. Recordem que Hamraoui va ser agredida el passat 4 de novembre quan ella i Diallo sortien de sopar amb altres companyes d’equip. Diallo va ser detinguda com a presumpta responsable de l’agressió, apuntant que el detonant podia ser no perdre el seu lloc en el terreny de joc, ja que totes dues juguen en la mateixa posició, el centre del camp, tant en el PSG com en la selecció francesa.

Notícia relacionada:

Escàndol al PSG, detinguda una jugadora per haver contractat uns matons per fer mal a l’exblaugrana Hamraoui. (10.11.2021)

Tags: Agressions, PSG

Notícies semblants: