Ingredients:
- Una corbina tallada a lloms
- Dues o tres patates mitjanes
- Una ceba
- Dos grans d’all
- Un got de vi blanc
- Pebre vermell dolc
- Pebre negre
- Pa ratllat
- Sal i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Tallem la corbina a lloms o ho demanem així a la peixateria. La salpebrem i deixem reposar uns minuts mentre preparem les patates i la ceba.
Pelem les patates, les rentem, les tallem a rodanxes no molt gruixudes i les posem en una safata de forn amb una mica d’oli, afegim la ceba tallada a cèrcols, la posem damunt les patates i els dos grans d’alls tallats a làmines fines. Fiquem la safata al forn a 170° fins que les patates estiguin una mica daurades.
Traiem la safata del forn, salpebrem les patates i la ceba, col·loquem els lloms de corbina i espolsem una barreja de pebre vermell dolç i si voleu un polsim de picant amb pa ratllat. Afegim el got de vi i tornem a ficar al forn a 180° uns quinze minuts amb escalfor a dalt i a baix. De tant en tant podem anar regant el peix amb una mica del suc que va quedant a la safata i si cal, podem afegir una mica d’aigua.