Recepta de Cuina, Com es fa – Corbina al forn amb patates i ceba


Ingredients:

  • Una corbina tallada a lloms
  • Dues o tres patates mitjanes
  • Una ceba
  • Dos grans d’all
  • Un got de vi blanc
  • Pebre vermell dolc
  • Pebre negre
  • Pa ratllat
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Tallem la corbina a lloms o ho demanem així a la peixateria. La salpebrem i deixem reposar uns minuts mentre preparem les patates i la ceba.

Pelem les patates, les rentem, les tallem a rodanxes no molt gruixudes i les posem en una safata de forn amb una mica d’oli, afegim la ceba tallada a cèrcols, la posem damunt les patates i els dos grans d’alls tallats a làmines fines. Fiquem la safata al forn a 170° fins que les patates estiguin una mica daurades.

Traiem la safata del forn, salpebrem les patates i la ceba, col·loquem els lloms de corbina i espolsem una barreja de pebre vermell dolç i si voleu un polsim de picant amb pa ratllat. Afegim el got de vi i tornem a ficar al forn a 180° uns quinze minuts amb escalfor a dalt i a baix. De tant en tant podem anar regant el peix amb una mica del suc que va quedant a la safata i si cal, podem afegir una mica d’aigua.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.