El nen d’onze anys que el pare es va endur a Ucraïna al setembre ja torna a estar a casa amb la seva mare.


-1
-1 points

El passat mes d’octubre la Marta Ramos va denunciar a través de les xarxes socials que el seu exmarit s’havia endut un dels seus fills d’onze anys sense avisar i dies després va esbrinar que estaven a Ucraïna. La Marta denunciava també la poca agilitat dels sistemes oficials per poder recuperar el seu fill que el pare s’havia endut a principis de setembre.

Ara la Marta ha volgut comunicar a través del seu perfil d’Instagram que el seu fill ja ha tornat a casa, a Caldes de Montbui amb ella i els seus germans. “Ahir el meu fill petit, el Marc, va tornar a Espanya, a Barcelona. El nen està bé, encara ens queda un llarg camí per recórrer i seguirem lluitant perquè en aquest país la resposta quan vagis a demanar ajuda no sigui mai més que tens drets, però que no tenim recursos per ajudar-te”.

El cas de la Marta Ramos i el seu fill petit és un més dels casos de violència vicària, després d’un divorci complicat i malgrat que tenien la custòdia compartida, l’única intenció del pare ‘segrestador’ era fer-li mal a la mare. Ara els Mossos d’Esquadra continuen la investigació com un presumpte delicte de sostracció de menors.

Notícia relacionada:

Una mare fa una crida a les xarxes perquè fa sis setmanes que el pare es va endur un dels seus fills d’onze anys fora del país. (20.10.2021)


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.