Carles Porta, director de Crims, en la gala dels Premis Ondas: “Periodistes, quan parleu de Catalunya sigueu honestos”.

Carles Porta – Foto: Catalunya Ràdio

Ahir es va celebrar la gala dels Premis Ondas que organitza Ràdio Barcelona des de l’any 1954 en reconeixement dels professionals de la ràdio, televisió, publicitat en ràdio i música. Dos escenaris van acollir la festa de la comunicació, el Palauet Albéniz a Montjuïc que va allotjar la trobada amb els mitjans de comunicació i el Teatre Coliseum on es va fer la gala d’entrega dels Premis Ondas 2021 i 2020.

Com l’any passat es va haver de suspendre la gala per culpa de la pandèmia de la Covid-19, aquest any han estat presents els guardonats del 2020 i els d’aquest any. Al migdia al Palauet Albéniz es van viure moments de caos, per l’arribada de tants guardonats, tots van arribar de cop en dos autobusos que afegit a la pluja que queia a la Ciutat de Barcelona ha col·lapsat l’entrada.

Entre els guardonats podem destacar a la cantant de Sant Climent de Llobregat, Aitana que conjuntament amb Pablo López han rebut el Premi al Fenomen musical de l’any. Jordi Évole pel documental ‘Eso que tu me das’ que va fer en els darrers dies de Pau Donés, va rebre el premi al Millor documental o sèrie documental. Fins i tot es va a atrevir a cantar recordant al seu gran amic Pau Donés.

“Pau ens va deixar una lliçó de vida fantàstica; a mi m’ha canviat la vida des d’aquesta conversa, la veig d’una altra manera, i no podré agrair-li mai el regal que em va fer al mi particularment i a tots nosaltres en general”, va dir en Jordi.

El programa Crims de Catalunya Ràdio ha estat guardonat com a Millor programa de Ràdio i el seu director, el lleidatà Carles Porta va començar els seus agraïments amb aquestes paraules:

“Aviso, voy a hablar en catalan, un poquito, va a ser rápido y indoloro

Va continuar en català i va demanar als periodistes que quan parlessin de Catalunya ho fessin amb honestedat, amb aquestes paraules: “Periodistes, quan parleu de Catalunya sigueu honestos”. escoltem-lo.

També cal destacar el premi a la Millor programació especial que aquest any ha reconegut la tasca feta pels Serveis informatius de la Cadena SER a Canàries, per la cobertura que han donat i continuen donant de l’erupció del volcà de Cumbre Vieja a l’illa de La Palma. Pel mateix motiu la Televisió Canària ha rebut el Premi a la Millor emissió de televisió per emissores o cadenes no nacionals.

El presentador de la gala va ser Carles Francino que ha anat intercalant moments en català i altres en castellà. També estaven presents els tres jurats de Masterchef, Jordi CruzPepe Rodríguez Samantha Vallejo que van ser guardonats l’any passat pel seu programa de televisió dedicat a la cuina.

Podeu consultar la llista de tots els premiats a la web Premis Ondas.

Tags: Crims, Jordi Évole, Premis Ondas

Notícies semblants: