Aquest matí han col·locat l’estel que ha de coronar la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família

Foto: Twitter @sagradafamilia

Avui l’estel que lluirà la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família ja està en el seu lloc, aquest matí els operaris han estat treballant des de primera hora per fer pujar l’estel que ha de coronar la segona torre més alta del temple. No ha estat una feina fàcil, per les dimensions de l’estel s’ha hagut d’utilitzar una grua per instal·lar-la al cim de la torre, tasca que s’ha allargat durant unes hores.

La inauguració es farà el pròxim 8 de desembre a les 19.40 h coincidint amb la festivitat de la Puríssima Concepció que es retransmetrà en directe per a tot el món a través de la web estel.sagradafamilia.org, que estarà habilitada a partir de l’1 de desembre. El cardenal Joan Josep Omella oficiarà una missa i beneirà l’estel.

Notícies relacionades:

D’aquí a un mes la Sagrada Família inaugurarà l’estel de llum que coronarà la Torre de la Mare de Déu (09.11.2021)

Tags: estel, Sagrada Familia

Notícies semblants: