L’ANC li dona la benvinguda a Felip VI amb una imatge seva cap per avall projectada a les Torres Venecianes.

Foto: Twitter @assemblea

Avui el rei Felip VI ha visitat Barcelona, al matí per fer l’entrega dels despatxos als nous jutges, cerimònia que s’ha celebrat a l’Auditori de la ciutat, on també estava present el president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes, que per cert ja té el mandat caducat.

A la tarda a acudit a un acte de Foment de Treball on també es feia el lliurament dels XVI Premis Carles Ferrer Salat i que s’ha celebrat al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) a Montjuïc. En una operació sorpresa, l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha donat la benvinguda al monarca projectant dues imatges en les Torres Venecianes de l’avinguda Reina Maria Cristina.

En una de les Torres es podia llegir ‘Fora les Forces d’Ocupació’ i en l’altre es podia veure una imatge del rei Felip VI cap per avall.

Tags: ANC, Rei

Notícies semblants: