Mor un home a Badalona al que els Mossos havien reduït amb una pistola Taser.

La notícia ha transcendit avui, però els fets van ocórrer el passat divendres dia 26 al migdia en un domicili de Badalona. Els Mossos d’Esquadra es van personar per l’avís d’una família a la qual suposadament el seu fill estava amenaçant amb uns ganivets. El presumpte agressor havia bloquejat l’entrada al pis i els agents van haver d’entrar per la casa d’un veí.

Quan van entrar van reduir a l’individu amb una pistola Taser i quan va caure a terra el van immobilitzar. Posteriorment, el van traslladar conscient a l’hospital i dos dies després va morir. Els Mossos afirmen que van utilitzar aquest procediment “pel bé de la família i dels agents presents”.

Ara l’autòpsia determinarà si la mort està relacionada amb la descàrrega de la pistola Taser. A Catalunya les Taser només es poden fer servir en cas que existeixi risc pels mateixos agents o altres persones i porten incorporades càmeres per gravar l’actuació policial.

Tags: Morts, Mossos, Taser

Notícies semblants: