ūüéĺ Mor el tenista madrileny¬†Manolo¬†Santana als¬†83¬†anys

Manuel Santana Mart√≠nez ha mort avui als 83 anys a Marbella on tenia fixada fa anys la seva resid√®ncia habitual. Santana va ser un dels esportistes espanyols m√©s importants dels anys 60 i 70, en aconseguir el primer Roland Garros pel tenis espanyol, el Wimbledon i l’Open dels Estats Units. Va ser el n√ļmero 1 del m√≥n l’any 1965.

Encara que no ha transcendit la causa de la mort, Santana feia temps que estava delicat de salut i des de feia anys tan sols se l’havia vist en comptades ocasions en llocs p√ļblics. L’√ļltima va ser el passat mes de setembre en la presentaci√≥ de la pr√≤xima edici√≥ del torneig¬†Mutua Madrid Open on va anar com a president d’honor i es va poder apreciar que ja tenia importants dificultats per a caminar.

El tenista nascut en una fam√≠lia modesta de Madrid, es va iniciar en el m√≥n del tenis treballant com a aplegapilotes en un club de tenis de la capital madrilenya, all√† va comen√ßar els seus primers partits, per anys despr√©s aconseguir arribar a ser un dels millors tenistes de l’Estat.

Santana marxa pocs mesos despr√©s de la mort de la seva exesposa, la periodista Mila Ximenez amb la que va tenir una filla. Des d’aqu√≠ volem mostrar el nostre m√©s sincer condol a la fam√≠lia del tenista. Descansa en Pau.

Tags: Manolo Santana, Morts

Notícies semblants: