ūüéĺ Mor el tenista madrileny¬†Manolo¬†Santana als¬†83¬†anys


Manuel Santana Mart√≠nez ha mort avui als 83 anys a Marbella on tenia fixada fa anys la seva resid√®ncia habitual. Santana va ser un dels esportistes espanyols m√©s importants dels anys 60 i 70, en aconseguir el primer Roland Garros pel tenis espanyol, el Wimbledon i l’Open dels Estats Units. Va ser el n√ļmero 1 del m√≥n l’any 1965.

Encara que no ha transcendit la causa de la mort, Santana feia temps que estava delicat de salut i des de feia anys tan sols se l’havia vist en comptades ocasions en llocs p√ļblics. L’√ļltima va ser el passat mes de setembre en la presentaci√≥ de la pr√≤xima edici√≥ del torneig¬†Mutua Madrid Open on va anar com a president d’honor i es va poder apreciar que ja tenia importants dificultats per a caminar.

El tenista nascut en una fam√≠lia modesta de Madrid, es va iniciar en el m√≥n del tenis treballant com a aplegapilotes en un club de tenis de la capital madrilenya, all√† va comen√ßar els seus primers partits, per anys despr√©s aconseguir arribar a ser un dels millors tenistes de l’Estat.

Santana marxa pocs mesos despr√©s de la mort de la seva exesposa, la periodista Mila Ximenez amb la que va tenir una filla. Des d’aqu√≠ volem mostrar el nostre m√©s sincer condol a la fam√≠lia del tenista. Descansa en Pau.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.