Gerard Piqué i Ibai Llanos omplen el Sant Jordi en la presentació del seu equip del videojoc League of Legends.

El defensa del Barça Gerard Piqué i el ‘streamer‘ Ibai Llanos han omplert el Palau Sant Jordi amb motiu de la presentació del seu equip d’esports que participarà en la pròxima Superlliga de League of Legends. L’equip porta el nom de KOI i ha aconseguit reunir a 15.000 persones presencialment en el Palau Sant Jordi aquest dimecres al vespre i fins a 350.000 espectadors a través del seu canal de Twitch.

Piqué i Llanos ahir van presentar els seus jugadors, patrocinadors, com serà l’equipació del seu equip i els nous perfils que tindrà KOI en les xarxes socials i que en poc temps, per exemple el de Twitter ja tenia 200.000 seguidors al cap de dues hores de la presentació. Entre els patrocinadors del KOI hi ha Finetwork, Disney+ o la firma d’automòbils Cupra.

En el vídeo de presentació expliquen que KOI és una carpa, un peix que nedant riu amunt troba una cascada per on puja i acaba convertit en un drac. És com el Magikarp del Pokémon Go que quan l’evoluciones es converteix en el drac Gyrados.

League of Legends és un videojoc d’estratègia per equips en el que dos equips de cinc campions s’enfronten per destruir la base de l’altre i que en els darrers anys ha tingut una gran popularitat enfrontant equips d’arreu del món. Gerard Piqué reconeix que fins fa poc no sabia de què li parlaven quan sentia League of Legends i ara ja s’ha convertit en un expert jugador.

Ahir al Palau Sant Jordi van debutar amb el seu equip i van aconseguir derrotar a l’equip Rekkles. Una Superlliga que reuneix més de 150 milions de jugadors a tot el món. La pròxima edició de la League of Legend on ja participarà KOI, comença al gener i es podrà seguir pel canal Ibai de Twitch.

Tags: Ibai, Piqué

Notícies semblants: