Pablo Casado: “A Catalunya, els professors no deixen anar al lavabo els nens si parlen castellà”. Es pot dir més grossa?

Darrerament, escoltar a Pablo Casado, el líder del Partit Popular, és quedar-se a esperar a veure quina serà la mentida més gran que se l’acudirà dir, sempre fora de Catalunya, atacant a Catalunya i per a distorsionar la realitat que vivim aquí.

Avui ha estat en un acte a Galícia, en la Junta Directiva provincial del seu partit en A Corunya, que aprofitant el tema de la llengua catalana per atacar al govern de Pedro Sánchez, ha pronunciat aquestes paraules:

 

Se puede tolerar que haya profesores con instrucciones para no dejar ir al baño a niños porqué hablan en castellano”. 

Se puede tolerar que haya niños que por hablar castellano en el recreo les metieran piedras en la mochila?”

El més trist de tot això no és el que diu, el més trist és que aquest personatge és el que aspira a governar l’Estat espanyol, amb totes les particularitats dels seus territoris com els que tenen dues llengües oficials. El més trist d’aquestes paraules és que sap perfectament que això és mentida i vol reflectir davant una ciutadania llunyana, una situació que no es correspon amb la realitat del que vivim a Catalunya tant els catalanoparlants com els que parlen castellà. Escoltem-lo!

El programa Tot el Mou de TV3 també s’ha fet ressò de les paraules de Pablo Casado i ha volgut convidar a Albano Dant Fachin a opinar sobre el tema:

Com deia ahir el Director General de la Policia, Francisco Pardo parlant de la Comissaria de Via Laietana: “La convivència a Catalunya ha millorat notablement des que l’expresident Mariano Rajoy va ser desallotjat de la Moncloa”. També  va voler  recomanar·li a Pablo Casado que torni al centre i no s’apropi tant a la dreta de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Ayuso, que “els està descentrant”.

Tags: Pablo Casado, PP

Notícies semblants: