Consulta tots els actes i activitats de La Marató 2021, poble a poble, comarca a comarca. Anima’t i col·labora.

Demà Catalunya celebra la 30a edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Ja fa trenta anys que la ciutadania catalana es mobilitza per contribuir solidàriament amb aquesta iniciativa que va començar l’any 1992 amb la leucèmia com a protagonista i en la que es van recaptar 1.230.128 €. Des de llavors, cada any per aquestes dates al voltant de les festes nadalenques, se celebra una nova edició on cada poble i ciutat d’arreu de Catalunya organitza actes per recollir fons per la causa de cada any.

Aquest any els diners recaptats per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio aniran destinats a millorar la Salut Mental. Una de cada quatre persones en algun moment de la seva vida pateix algun problema de salut mental, des d’una depressió o episodi d’ansietat fins a trastorns més greus com pot ser una esquizofrènia. A tots aquests problemes de salut aniran destinats els diners que es recaptin demà.

La gala de La Marató comença demà a dos quarts de deu del matí i s’allargarà fins a la mitjanit. Per celebrar la trentena edició aquest any tindrà trenta presentadors, entre ells Lídia Heredia, Ramon Pellicer, Mari Pau Huguet, Gemma Nierga, Ramon Gener o Jordi Basté. Un dels que no podrà estar com a presentador és en Quim Masferrer per haver donat positiu en Covid, per tant, haurà d’estar confinat i gaudir de La Marató des de casa.

Malgrat que la gala és un sol dia, molts pobles i ciutats treballen tota la setmana fent actes i esdeveniments per recaptar fons per La Marató. Podeu consultar quins actes fan en el vostre poble, ciutat i comarca en aquest mapa.  Apropeu-vos a algun d’ells i animeu-vos a col·laborar, hem de superar els 13.864.073 € de l’any passat destinats a la Covid-19.

Us deixem amb l’Espot de La Marató 2021 dedicada als problemes de Salut Mental.

Tags: La Marató TV3, Marató 2021

Notícies semblants: