El pistoler de Tarragona passarà directament de l’Hospital a la presó

L’autor del tiroteig protagonitzat el passat dimarts en una empresa de seguretat del centre de Tarragona, passarà directament de l’Hospital de la Vall d’Hebron on està ingressat per les ferides que va patir durant la detenció, a la presó. Així ho ha acordat el Jutjat d’Instrucció número 5 de Tarragona.

El passat 14 de desembre, E.M.S. de quaranta-cinc anys va entrar armat en una empresa de seguretat de Tarragona on havia treballat i arran d’una discussió, sembla que per uns diners que li devien, va obrir foc contra els seus companys, resultant ferits dos homes i una dona de l’empresa Securitas Seguridad ubicada en la plaça de la Mitja Lluna.

Després va fugir en cotxe i es va refugiar i atrinxerar en una masia abandonada de Riudoms a uns 20 km de la capital tarragonina, on va ser localitzat pels Mossos d’Esquadra. En la fugida també va disparar contra un Mosso d’Esquadra que feia el control en una rotonda de Reus.

Finalment, després d’una negociació amb els agents per intentar que s’entregués, va ser detingut resultant ferit. Després de ser atès pels serveis d’emergència va ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona on segueix ingressat inconscient.

Dels quatre ferits, un ha passat de greu a crític en les darreres hores, la dona ferida continua greu, però evoluciona favorablement i un altre dels treballadors de l’empresa rebrà l’alta aquesta setmana. L’agent dels Mossos d’Esquadra ja està a casa.

Després del tiroteig es va anar sabent que E.M.S. és un boig per les armes de foc. Segons va informar La Vanguardia, tenia permís per a cinc armes de foc com escopetes, revòlvers i pistoles amb les quals sovint anava a practicar al club de tir del barri de Sant Salvador de Tarragona.

Notícies relacionades: 

🔴 ÚLTIMA HORA: El Mossos busquen l’autor d’un tiroteig en una empresa del centre de Tarragona que hauria causat almenys tres ferits (14.12.2021)

🔴 Detingut l’autor del tiroteig de Tarragona que ha causat quatre ferits aquest matí (14.12.2021)

Tags: Detencions, Tarragona, Tiroteig

Notícies semblants: