Espectacular incendi d’un cotxe dels Mossos d’Esquadra quan traslladaven un detingut que ha resultat ferit

Un cotxe dels Mossos d’Esquadra ha patit aquest matí un espectacular incendi quan traslladaven a un detingut des de la comissaria al jutjat. Segons ha publicat el sindicat SAP-FEPOL el cotxe ha començat a cremar espontàniament quan circulava per l’avinguda de Canovelles a Granollers.

Els agents han hagut de trencar els vidres i la mampara de protecció de detinguts per tal de salvar-lo del foc. Els agents han sortit il·lesos, però el detingut ha patit cremades lleus. Els Mossos han obert la corresponent investigació per esbrinar la causa de l’incendi, però tot apunta que ha estat per causes accidentals.

El vehicle cremat que ha quedat totalment inutilitzable creant una gran fumarada negra, era dels nous vehicles del cos policial. El sindicat SPC demana que es revisin totes les modificacions que li havien fet per tal de determinar la causa de l’incendi, així com que es revisi tota la flota de vehicles del parc dels Mossos d’Esquadra.

Ara fa un any que els nous vehicles que havien d’estrenar llavors els Mossos d’Esquadra van haver de ser retornats al taller on fan les modificacions per adaptar-los a cotxes policials perquè perdien benzina.

Notícies relacionades:

Els nous Seat dels Mossos d’Esquadra perden benzina i han de retornar-los al taller (02.12.2020)

Tags: Incendi, Mossos

Notícies semblants: