Bonpreu destinarà l’arrodoniment d’aquest mes de gener a promoure el català en les plataformes audiovisuals.

Com ja sabeu, habitualment us mantenim informats sobre la finalitat i la xifra recaptada cada mes en els arrodoniments del preu de la compra que efectua des de fa anys la cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat, sempre gràcies a la solidaritat dels seus clients.

Des del febrer del 2019 quan van iniciar aquesta campanya solidària, els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat prop de 10 milions de donacions i s’han recaptat més de 2 milions d’euros.
Aquest mes de gener del 2022 totes les donacions que facin els clients de Bonpreu a través de l’arrodoniment, aniran destinades a promoure el català en les plataformes d’audiovisuals.

Bonpreu Esclat i Plataforma per la Llengua impulsen aquesta iniciativa per tal de promocionar i normalitzar el català en els continguts audiovisuals, amb l’objectiu fixat de recaptar 50.000 euros que aniran destinats a aconseguir més presència del català en plataformes com Netflix, Disney+, HBO, Amazon Prime Video o Rakuten TV.

Com ja sabeu l’arrodoniment en el preu de la compra consisteix a donar uns pocs cèntims per la causa solidària que cada mes estableix Bonpreu. Per exemple si hem de pagar 10,10 €, podem arrodonir pagant 10,50 € i la diferència serà donada a la causa prevista. Aquest mes de gener amb els diners recaptats, es treballarà perquè les plataformes incorporin les pel·lícules, sèries i documentals que ja estan disponibles en català, però que encara no inclouen als seus catàlegs, i per assessorar les plataformes perquè també tinguin present la llengua a les interfícies, contractes i comunicacions amb els usuaris.

Si voleu col·laborar amb aquesta causa solidària per a la llengua catalana, tan sols heu d’anar a comprar a Bonpreu i arrodonir el preu de la vostra compra. Salvar el català depèn de tots nosaltres i amb aquest petit gest estem posant un granet de sorra en aquesta platja immensa que es diu Catalunya.

Tags: arrodoniment, Bonpreu, Plataforma per la llengua

Notícies semblants: